Bakgrunn og erfaring

Jeg er Brita Stabæk Teigland, og startet 6.oktober 2014 opp Åsane Eldrehjelp. Jeg er utdannet kokk, og har jobbet i restaurant, kantine og barnehage, i tillegg jobbet jeg ved Åstveit helsesenter, der jeg hjalp til med stell av pasienter ved rehabeliteringssenteret. Jeg kom på ideen om eldrehjelp når jeg trengte hjelp for å kunne ta meg av min far når han var langtidssyk, samtidig som jeg skulle fungere i jobb og småbarnsfamilie, og kunne dra på feriereiser.

Kundene gir gode tilbakemeldinger, og alle er blitt faste kunder. Vi har kunder som har fra byttet fra kommunale tjenester, og de mener vi leverer mye, mye bedre enn de er vant med derfra. I tillegg er timesprisen vesentlig lavere en enkelte betaler i egenandel til kommunen.

Hvis etterspørselen er tilstede vil jeg vurdere å ansette flere. Etter hvert vil jeg da kanskje utvide tjenestene til å omfatte for eksempel fotpleie og frisør, eller andre tjenester eldre vil ha hjem til seg.  Jeg har et brennende ønske om å utgjøre en forskjell innen eldreomsorg i Åsane!